Tarieven

En overige informatie

Scherp uurtarief

Voor geboden expertise

Carla Seip Familierechtspecialist hanteert een uurtarief dat voor de geboden expertise scherp is. De tarieven die voor dezelfde expertise binnen grotere kantoren worden gehanteerd liggen een stuk hoger. Dit heeft uitsluitend te maken met de manier van bedrijfsvoering.

Carla staat niet ingeschreven bij de raad voor rechtsbijstand en behandelt geen zaken op basis van gesubsidieerde rechtshulp. Of u hiervoor in aanmerking komt kunt u terugvinden via deze link of deze link.

“Gemakkelijk” scheiden = een “gemakkelijk” tarief. Als u denkt dat uw scheiding eenvoudig te regelen is dan kan in mediaton een speciaal tarief worden gehanteerd. Neem contact op over de mogelijkheden.

Telefonisch worden vragen over een echtscheiding of het erfrecht gratis behandeld tijdens een telefonisch consult tot maximaal een half uur. Wanneer daarna uitgebreider advies gewenst is, kan een afspraak op kantoor worden gemaakt en wordt een dossier geopend. In dat geval wordt een uurtarief vermeerderd met 6% kantoorkosten en btw in rekening gebracht.

Het is ook mogelijk in plaats van het gratis half uur telefonisch consult een oriënterend gesprek te hebben op kantoor tot maximaal een uur tegen een eenmalig gereduceerd tarief van € 150,- te vermeerderen met 6% kantoorkosten en btw (€ 192,40 inclusief). Dit betreft een vast bedrag (ook als het tijdsbestek binnen het uur valt) en dient ter plaatste te worden voldaan.

Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten die dekking biedt voor familierecht of erfrecht dan kunnen de kosten in overleg met de verzekeringsmaatschappij op basis van uurtarief worden gedeclareerd bij de maatschappij.

Graag meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact op. Dit kan zowel telefonisch via 050-205 33 32 als per e-mail. Bellen kan op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Wordt de telefoon niet direct beantwoordt stuurt u dan even een e-mail. Dezelfde dag of de volgende dag ontvangt u een reactie. Een belafspraak kan altijd via e-mail worden ingepland. Dit kan via het contactformulier op de contactpagina of via de optie gebeld worden op de homepagina.

Algemene voorwaarden

Op alle werkzaamheden van Carla Seip Familierechtspecialist zijn de vermelde algemene voorwaarden van toepassing:
Klik hier voor de algemene voorwaarden

Wilt u weten of Carla u kan helpen?

Laat het gerust weten! Neem contact op via de contactpagina: